основа за пълноценен живот
сайт на независим дистрибуторВлезли сте като Guest | Статус "Гости"Добре дошъл Guest

Главно меню

Оздравителни програми

 

КОМПЛЕКСНА АНТИ-ПАРАЗИТНА ПРОГРАМА

(КАПП)

ЗА ДЕЦА

 

Какво причиняват паразитите?

При децата паразитните инвазии протичат по-тежко, отколкото при възрастните, въпреки че причините и механизмите им са аналогични. Те са основна причина за поява на заболявания като:

·         бронхити;

·         ангини;

·         алергии;

·         кожни заболявания;

·         замърсяване на лимфна система;

·         ставни заболявания;

·         заболявания на централна нервна система;

·         анемия и др.

 

Те са причинени от глистна инвазия. Да се установи причинителят на подобни проблеми обаче, никак не е лесно. Децата играят и се занимават в ниските части навън и във помещенията които обитава семейството. Това е причина да бъдат по-уязвими от заразяване. При наличие на домашен любимец в дома, риска от поразяване на цялото семейство с паразити, нараства многократно. Обикновено причината за заболяванията са със смесен характер, в комбинация с бактерии, вируси и гъбички, които при лечение само от паразитите, остават в тялото и създават допълнителни хронични здравословни проблеми. Затова, въздействието върху всички причинители поотделно с химически препарати, влошава работата на имунитета и доста често води до усложнения в здравето на децата.

Как вредят паразитите и микроорганизмите?

Паразитите и микроорганизмите попаднали в детското тяло, използват ресурсите му за тяхното развитие и оцеляване. В същото време, те се стараят да са тихи и незабележими. Хранят се с най-вкусната храна – витамини, минерали и аминокиселини, като в същото време лишават организма на детето от тази полезна храна. От друга страна, всичко консумирано от паразитите се изхвърля в междуклетъчното пространство и лимфната система във вид на екскременти, които интоксикират организма. Работата на имунната система се влошава и не функционира правилно. И вместо да се бори с вредните бактерии и вируси, започва да прави пропуски. Особено когато се прилагат химични средства при лечението, които потискат допълнително работата на имунитета.

Паразитните заболявания могат да станат причина за изоставане в психическото и физическото развитие на децата. По принцип, децата често биват лекувани с различни направления и лекарства без особен резултат, тъй като не се въздейства на всички причинители комплексно. В медицината няма изградена такава практика, а и няма надеждни безопасни препарати предназначени за това.

 

ПРИЧИНИ ЗА ПАРАЗИТНИТЕ ИНВАЗИИ

• Неспазване правилата за лична хигиена;

• Директно попадане на яйца на глисти в организма чрез мръсни ръце, не добре обработена храна, контакт с домашни любимци;

• Понижена секреция на стомашен сок, чиято киселина е отговорна за разрушаване на обвивката на яйцата на глистите;

• Понижен имунитет;

• Нарушаване на нормалната микробиоценоза на чревния тракт;

• Небалансирано хранене;

• Нарушаване на отделянето на жлъчен сок и загуба на неговите бактериостатични свойства;

• Съпътстваща гъбична инфекция.

 

Профилактичните противоглистни програми за деца трябва да се провеждат редовно – 2-3 пъти годишно, тъй като повторните инвазии са доста често срещано явление. Обикновено това се прави това с агресивни химически средства, които никак не са безопасни, особено когато се използват често. Разработената от специалисти в нутрициологията, 100% безопасна за крехкия детски организъм „Комплексна Анти-Паразитна Програма“ за деца с натурални продукти на Корал Клуб Инт. дава положителни резултати при широк спектър здравословни проблеми. През 20 годишното си съществуване на компанията, тази програма се е утвърдила като безопасно и високоефективно средство за решаване на здравословни проблеми от различен характер. Резултатите от прилагането й са впечатляващи, тъй като е прилагана от десетки хиляди семейства в над 50 страни по света при най-различни патогенни заболявания.

 

Продукти влизащи в програмата:

ЕТАП I

 

1.    Пряко противопаразитно действие:

 

Средствата, използвани в програмите за деца трябва да са 100% безопасни и натурални. С естествени продукти организмът се освобождава от паразити, без риск за интоксикация. Оптимален ефект при деца има ПараФайт в чийто състав са включени листа от черен орех, карамфил, екстракт от чесън, кора от квасия, екстракт от тиквени семена и др. Тези билкова комбинация е абсолютно безопасна и високоефективна при паразитни инвазии.

 

2.    Антибактериални и антивирусни средства:

 

Кора от мравчено дърво – безопасен природен антибиотик с широк спектър на действие. Също подобрява работата на имунната система.

 

Лист от черен орех или Корал Черен орех – притежават противопаразитно, антибактериално и противовъзпалително действие, като в същото време подобряват работата на храносмилателната система.

 

Сивър Макс Кеър – високоефективно средство с антибактериални и антигъбични свойства. В лабораторни условия унищожава 650 вида бактерии за 10 минути. Съставен е от колоиден разтвор на сребро от растителен произход. Не се утаява в органите и костите. Извежда се безопасно от организма. Може да замести ефикасно всеки антибиотик. Най-добрия антибиотик работи срещу 7 бактериални щама.

 

Чесън – чесънът се е доказал с времето като едно от най-добрите антибактериални, антивирусни и антипаразитни средства. В една капсула от продукта Чесън има концентрация на гликозида алицин, въглехидрати, фитонциди, етерични и тлъсти масла, инулин, витамини и др., колкото се съдържат в 7 средни глави чесън

 

3.    Полезна флора:

Успоредно с антипаразитната програма е желателно да се добавят храносмилателни ензими, тъй като при чистенето на паразитите се чисти и полезната микрофлора. Папая е високоефективна и оптимизира процеса на изчистване и храносмилане.

 

 

ЕТАП II

1.    За повишаване на ефективността и затвърждаване на постигнатите резултати, след приключването на антипаразитната програма е целесъобразно да се възстанови полезната флора с Супер Флора и храносмилателни ензими – Папая.

 

2.    За повишаване на имунитетаКоластра или Корал Котешки нокът .

 

 

На последно място, но не и по важност е поддържането на воден баланс в организма. Тъй като всички био-физични и био-химични процеси в организма протичат във водна среда, е необходимо да се обърне особено внимание на водата. Повечето родители смятат, че е достатъчно да дават консервирани натурални сокове и газирани напитки на децата си. По този начин те удовлетворяват техните сетивни желания и лишават организма от най-важното за неговото съществуване, а именно водата. Консервираните опаковани „100% натурални“ сокове не могат да се консервират без консерванти, не могат да са вкусни без овкусители, не могат да изглеждат добре без оцветители и не могат да ухаят добре без ароматизатори! А тези добавки към напитките не само са безполезни за детския организъм, а и замърсяват вътрешната му среда и работата на имунната система.
 

Ако един родител е заинтересован от здравето на детето си, на първо място трябва да го научи да употребява редовно вода! Чрез нея ежеминутно се доставя кислород и храна до всяка клетка на организма и се извеждат шлаките и токсините от преработка на храната и въздуха. В мозъка не влиза сок или компот. Там влиза само и единствено вода! Мозъкът е 90% вода. За да отдели тялото водата от компота, изразходва енергия. Тази енергия трябва да бъде набавена. Енергията се набавя с храна, а храната със средства. Приемайки качествена вода, енергията се пести, а организма я изразходва за множество полезни за него био-физични дейности.
 

Качеството на водата също не е без значение. Доказано е, че в зависимост от наличните микроелементи във водата в даден регион е свързано и здравето на населението му. Ако присъстват повече полезни минерали, то е по-добро. Ако предимство имат тежките метали, токсини и вредни минерали, здравословното състояние на населението е влошено и животът в този регион е по-кратък.
 

Водата се използва постоянно в ежедневието на човека. За къпане, миене, пране и приготвяне на храна. Това, че водата е термично обработена, не означава, че не съдържа вредни вещества. Напротив - тя става още по-токсична и попадайки в храната, токсините попадат в организма в още по-голяма концентрация.
 

Въпросът с водата е изключително сериозен и много малко хора осъзнават този реален факт. До преди 15 години в магазините почти не се предлагаше питейна вода. Тогава някой предприемачи започнаха да бутилират минерална и изворна вода, а малко по-късно започнаха да я пречистват и филтрират чрез обратна осмоза и да я предлагат като „трапезна“. Хората които са загрижени за здравето си, започнаха да употребяват по-чиста вода и това неминуемо се отразява по-добре на здравословното състояние.
 

Време е обаче да се обърне внимание на водата не само като по-чист състав, отсъствие на хлор, бактериален състав и алкалност. По данни на СЗО, полезната питейна вода трябва да отговаря на повече от 115 характеристики, в което число влизат, повърхностно напрежение, Окислитено-Възстановителен Потенциал, балансирана минерализация с полезни минерали, структура, памет, йонизация и др.
 

Води със съвкупност от подобни положителни за човека качества се намират изключително рядко на планетата ни и въпреки, че се правят опити с различни прибори и филтри да се наподобят, има минимален, почти незначителен успех. Такива води се наричат „аномални“ и съществуват свободно на няколко места на земята.
 

 

Корал-Майн (Coral-Mine) е 100% натурален продукт, произведен в Япония от корала „Санго“. Качествата на този продукт не могат да бъдат дублицирани чрез уреди или филтри. Той има уникалното свойство да съхранява концентриран свободен водород, който достига от слънцето до земята. В съприкосновение с водата, водородът се освобождава и променя много от свойствата на водата, като в същото време водата се насища с балансирано количество полезни и ценни за организма калций, магнезий, натрий, калий и други 70 минерала, които в този си вид започват да се усвояват пълноценно още с попадането на водата в устната кухина. Ако от 1 литър обикновена вода организма успява усвои едва 20%, то водата с добавен Корал-Майн в нея се усвоява почти на 100%, което е една от причините, коренните жители на острова от където се добива, да имат завидно здраве и дълголетие.
 

Прилагането на Корал-Майн като био-достъпна и био-усвоима вода съвместно с всички възстановителни и оздравителни програми, увеличава тяхната ефективност многократно.
 

Редовното използване на Корал-Майн, като ефикасно средство за подобряване качествата на питейната вода, дава реална възможност за хидратиране на всяка една клетка и нормалната работа на всички системи на организма.

 

 

                                                                                  

Вход
E-mail:
Парола:

Търси в сайта
ВАШ ЛИЧЕН КОНСУЛТАНТ

 

Какво е „Здравна Култура"


Какво е Корал Клуб?


Оздравителни програми


Здравен анализ


Вашите привилегии тук


Стани наш ПАРТЬОР!


ПРОДУКТИ ЗА ЗДРАВЕТО

Ясен Янев


Здравен консултант;

Специалист по суплиментология, 

изграждане на здравна култура

 и възстановяване на здравето.


Член на международния съюз на суплиментолозите.
E-mail: zdr.kult@gmail.com
Телефон, Viber, Telegram: +359 896 109 121

Всички оздравителни програми описани в настоящия сайт са базови и понякога е наложително да се подходи индивидуално при дадена здравна ситуация. 


Оздравителните програми са разработени от водещи световни, квалифицирани специалисти в областта на здравето и здравеопазването и суплиментологията.
 
Ако желаете да подобрите начина си на живот, възползвайте се от безплатна консултация.

 


В настоящия сайт е публикувана квалифицирана и проверена информация.

Не поставяме реклами между текста на статиите. 
В сайта са използвани материали с информационна цел от официалния сайт на Coral Club Internacional

 

ЗДРАВНА КУЛТУРА © 2023

 

 
uCoz