основа за пълноценен живот
сайт на независим дистрибуторВлезли сте като Guest | Статус "Гости"Добре дошъл Guest

Главно меню

Оздравителни програми

 

За Корал Клуб Итернационал

 

Компанията Корал Клуб Интернационал е основана през 1998 г. в Торонто, Канада с идеята да популяризира на една цена в цял свят уникалният продукт Корал Майн /Coral-mine, производство на Японската компания Marine Coral Co.,Ltd. Именно затова компанията носи това име. Този продукт се е доказал като безценен дар за човечеството и милиони хора по света имат уникалната възможност да го използват в ежедневието си, тъй като компанията е развила собствена мрежа за доставка до всяко едно населено място на земята.

Осъзнавайки факта, че в света съществуват изключително полезни растения , като корала от рода "Склератиния", (от който се състои продукта Корал-майн), рецепти от световната народна медицина, използвани от различни народи и с векове доказали своите полезни качества и безопасност, екип от учени и научни сътрудници ги издирва и с помощта на съвременните технологии създават продукти без аналог, с ултра високо качество, безопасност и ефективност за човешкото здраве. Следващият етап от развитието Coral club International, е сключването на договор за партньорство с американската компания за биоактивни хранителни добавки Royal Body Care Life Sciences(1999г.), собственост на Шведския билкар Алберт Зер. В резултат на това, Coral Club Int. се сдобива с ексклузивни права над уникални продукти, като Микрохидрин, H-500, Хидрцел, Програма 2 Коло-Вада плюс и много други.

През 2000 година в компанията се създава обучаваща система "Академия на здравето".  Като обучава на ефективни методи и средства за съхраняване на здравето, съзнателна и интелигентна употреба на биологично-активни добавки. За тази система на обучение авторите ѝ получават диплом от Министерство на здравеопазването на Руската федерация за Разработката и внедряването на технология за съхраняване на здравето в условията на неблагоприятна екологична обстановка”.

Придържайки се към принципите и устава на Световната Здравна Организация (СЗО), създава система за здравословен начин на живот, поддържане на добро здравословно състояние и възстановяване на организма от вече възникнали здравословни проблеми, което я отличава от компании предлагащи подобни продукти на световния пазар.   

Идеята на Coral Club International е да помогне на хората по света да подобрят и поддържат здравето и самочувствието си, да повишат качеството на живота си, да живеят дълъг и активен живот без заболяванията свързани с неблагоприятните фактори на живот в които сме принудени да живеем в днешни дни.

Натуралните био-добавки, био-козметика и био-продукти за дома на Coral Club International се използват в повече от 38 страни в Азия, Европа и Америка и броят на страните където се предлагат продуктите и непрекъснато расте.

Компанията Coral Club вече има реални амбиции за званието МОЗ (Международна Здравна Организация)

 

Основните направления, в които работи Coral Club International и RBC Lifе Sciences са:

Възстановяване и поддържане на здравето;

Борба с наднорменото тегло и поддържане на теглото;

Спорт и фитнес;

Забавяне на процесите на стареене.

Освен това ние знаем, че доверието в качеството се изгражда само на базата на личен опит.

 

Качеството, безопасността и действието на продуктите на компанията е доказана от хиляди благодарни отзиви от наши потребители. Те казват: «Наистина действат!» — само толкова. И това ни вдъхновява да се усъвършенстваме опита си и да творим за тях.

 

 

Вход
E-mail:
Парола:

Търси в сайта
ВАШ ЛИЧЕН КОНСУЛТАНТ

 

Какво е „Здравна Култура"


Какво е Корал Клуб?


Оздравителни програми


Здравен анализ


Вашите привилегии тук


Стани наш ПАРТЬОР!


ПРОДУКТИ ЗА ЗДРАВЕТО

Ясен Янев


Здравен консултант;

Специалист по суплиментология, 

изграждане на здравна култура

 и възстановяване на здравето.


Член на международния съюз на суплиментолозите.
E-mail: zdr.kult@gmail.com
Телефон, Viber, Telegram: +359 896 109 121

Всички оздравителни програми описани в настоящия сайт са базови и понякога е наложително да се подходи индивидуално при дадена здравна ситуация. 


Оздравителните програми са разработени от водещи световни, квалифицирани специалисти в областта на здравето и здравеопазването и суплиментологията.
 
Ако желаете да подобрите начина си на живот, възползвайте се от безплатна консултация.

 


В настоящия сайт е публикувана квалифицирана и проверена информация.

Не поставяме реклами между текста на статиите. 
В сайта са използвани материали с информационна цел от официалния сайт на Coral Club Internacional

 

ЗДРАВНА КУЛТУРА © 2023

 

 
uCoz