основа за пълноценен живот
сайт на независим дистрибуторВлезли сте като Guest | Статус "Гости"Добре дошъл Guest

Главно меню

Оздравителни програми

КОМПЛЕКСНА АНТИ-ПАРАЗИТНА ПРОГРАМА (КАПП)

ЗА ВЪЗРАСТНИ

ПОЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ОТ ТОКСИНИ, БАКТЕРИИ, ВИРУСИ, ГЪБИЧКИ И ПАРАЗИТИ
червеи, тении, метили, ларви, първаци др.

 

По данни на Световната Здравна Организация (СЗО), повече от 70% от населението има здравословни проблеми, свързани с присъствието на бактерии, вируси или гъбички в организма. Най-често това са недоизлекувани инфекции, които вече са станали хронични. В повечето случаи, това е комбинация от 2 или повече патогена, които не могат да се лекуват едновременно. На практика не е възможно да се диагностицират всички бактери и вируси, които присъстват в човешкото тяло. Затова борбата с хорничните инфекции, е една от най-сложните задачи на медицината. Причините за бактериалните, вирусните и гъбичните инфекции са много, но все пак, ето някой от тях:

 

·         Безконтролно прилагане на антибиотици. Особено в случаите на вирусни инфекции, когато те са на практика безполезни. Антибиотиците не влияят върху вирусите, но активират гъбичните заболявания, особено когато протичат скрито;

 

·         Понижена имунна защита. Много често инфекциите са хронични, а имунната система не може да се справи с тях. Приемането на фармацевтични препарати, каквито са сулфонамидите и нестероидните противовъзпалителни средства, още повече потискат имунната система;

 

·         Много често в организма протичат едновременно бактериални и паразитни или гъбични инфекции. При това, в много от случаите е невъзможно да се действа срещу тях с фармацевтични препарати, тъй като те са силно токсични. Продължителното прилагане на лекарствени препарати усложняват здравословното състояние.

 

·         Витамино-минералния дисбаланс в организма, също води до тежко протичане и хронифициране на ифекциите.

 

·         Нарушението на водния баланс, и по-точно - дехидратацията на организма, води до сгъстяване на кръвта, което значително намалява микроциркулацията, а заедно с нея се влошава и локалния имунитет.

Разбира се, има още причини и фактори за тежкото протичане и хронифицирането на инфекционните процеси, но тук са изброени са най-често срещаните.

Основния принцип на действие при наличието на смесени бактериално-вирусни инфекции е подсилването на имунитета, без това да повлияе негативно на функциите на организма. Препаратите, които унищожават нормалната чревна флора, водят до рязък срив на имунитета (до 80% от лимфиодната тъкан се намира в червата). Именно за това средствата, които се прилагат като терапия, е желателно да бъдат предимно безопасни за самия организъм, още повече, че процесите на възстановяване са доста продължителни.

Класическата „Комплексната Анти-Паразитна Програма“ (КАПП) с натурални продукти на Крал Клуб, обикновено се състои от 4 етапа -

1.      Чистене;

2.      Подсилване на имунитета;

3.      Затвърждаване;

4.      Възстановяване.

 

При по-тежки и наложителни ситуации, могат да се добавят и други продукти или програми, в зависимост от стадия на здравословния проблем. Затова можете да получите безплатна консултация, използвайки контактите в този сайт.

 

          

 

Продуктите влизащи поетапно в програмата са:

1.   Корал-Майн / Coral-Mine обезпечава водния баланс в организма. Доставя до всяка една клетка кислород, хранителни вещества, продуктите в тази програма и извежда отработените вещества от клетките. Подобрява качествата и свойствата на питейната вода. Подобрява усвояването на хранителните вещества, както и приложените към тази програма препарати. Повишава работата на имунната система. Възстановява киселинно-алкания баланс в организма. Нормализира водния баланс и обезпечава хидратирането на всяка една клетка на организма.

 

2.   Корал черен орех / Coral Black Walnut или Листа Черен Oрех / Black Walnut Leaves са меко противовъзпалително и имуномодолиращо средство, който притежава същевременно и противопаразитен ефект. Тези продукт се отличават със своите противопаразитни, анибактериални и противовъзпалителни качества, които се дължат на технитете природни, биологичноактивни компоненти – черен орех, пелин и корал. Те помагат при глистни инвазии (остри и хронични) и стомашно-чревни заболявания. Те са добро помощно средство, влизащи в комплексните програми за намаляване на теглото, чистене и възстановяване на организма.

 

3.   Кора от Мравчено дърво / Pau D`Arco е един от най-безопасните и в същото време ефективни комплексни препарати, прилагани в световната практика. Тя притежава едновременно противопаразитна и антибактериална активност, която се дължи на съдържащия се в нея естествен лапахол. Медицинските лаборатории са правили опити да създадат синтетичен лапахол, но действието му не е дало положителни резултати и медицината е загубила интерес към него. В натуралния си вид, качествената Кората от Мравчено дърво притежава противовирусно, противопаразино, противогъбично и имуномодулиращо свойство.

 

4.   Силвър Макс Кеър / Silver Max Care е колоиден разтвор на сребро от растителен произход. Това е безопасен, универсален и натурален „антибиотик“, с широк спектър на действие. В лабораторни условия, унищожава над 650 бактериални щама само за 10 минути. В човешкото тяло това става малко по-бавно, но попадайки в лимфата на бактерия или вирус, блокира дихателните им органи. Водния колоиден разтвор на среброто Силвър Макс Кеър е признат за едно от най-безопасните за човешкия организъм средства, които не увреждат имунитета и нормалната чревна микрофлора. Не се натрупва като тежък метал в органите и костите. Извежда се безопасно от организма.

 

5.   Чесън - екстракт / Garlic е концентриран натурален фитоницид. В една капсула от този препарат има толкова алиин и алицин, колкото в 7 средни глави чесън. Те потискат растежа и развитието или директно унищожават различни видове бактерии (включително и Helicobacter pylori), вируси, низши гъби и паразити, предпазвайки червата от възникване на ферментативни и гнилостни процеси, като при това не нарушават естествената микрофлора. Неговото действие върху патогенната микрофлора се е доказала с времето.

 

6.   Супер Флора / Super-Flora стабилизира храносмилателната система, унищожава болестотворните бактерии и поддържа баланса на полезните бактерии в храносмилателния тракт по време на прилагане на програмата. Тъй като съвместно с вредните бактерии се влияе и върху полезните в храносмилателния тракт, този комплекс от полезни бактерии го поддържа в нужния баланс. Съдържа комплекс Lactobacillus acidophilus и Bifidobacterium lactis.

 

7.   Асимилатор – пълен комплекс от всички 7 групи ензими, нужни са правилното храносмилане и усвояване на всякакъв вид храна. Всички от растителен произход! Доброто усвояване на храна, е добро усвояване на енергия. Ако храната не се усвоява добре, това е загуба на енергия и средства за набавянето й.

 

8.   Масло от черен дроб на акула - имуно-стимулатор. Това е висококачествен препарат, стимулиращ раждането, изграждането, развитието и правилната работа на имунната система. Работата на имунната система в организма, е да се бори и унищожава проникналите в организма чужди микроорганизми. Също да „ремонтира“ повредени участъци от тялото. Човек се порязва – появява се болка. В този момент имунната система уведомява мозъка, че има проблем. Кръвта се съсирва - защита от проникване на бактерии и микроорганизми. Раната започва да зараства – регенерира се тъкан, по която работи имунната система. Това е армия от живи, съзнателни, движещи се клетки, които воюват на живот и смърт за своята територия – тялото. За да се случи всичко това, е нужна енергия и храна за имунната система. Този препарат е това, от което имат нужда – храна и енергия.

 

Не трябва да се мисли за имунната система като за нещо обикновено и случайно. Това са съзнателни клетки, еволюирали милиарди години. И те наистина се грижат като добър стопанин за своята територия - тялото. Стига да разполагат с нужните ресурси.

 

       

Вход
E-mail:
Парола:

Търси в сайта
ВАШ ЛИЧЕН КОНСУЛТАНТ

 

Какво е „Здравна Култура"


Какво е Корал Клуб?


Оздравителни програми


Здравен анализ


Вашите привилегии тук


Стани наш ПАРТЬОР!


ПРОДУКТИ ЗА ЗДРАВЕТО

Ясен Янев


Здравен консултант;

Специалист по суплиментология, 

изграждане на здравна култура

 и възстановяване на здравето.


Член на международния съюз на суплиментолозите.
E-mail: zdr.kult@gmail.com
Телефон, Viber, Telegram: +359 896 109 121

Всички оздравителни програми описани в настоящия сайт са базови и понякога е наложително да се подходи индивидуално при дадена здравна ситуация. 


Оздравителните програми са разработени от водещи световни, квалифицирани специалисти в областта на здравето и здравеопазването и суплиментологията.
 
Ако желаете да подобрите начина си на живот, възползвайте се от безплатна консултация.

 


В настоящия сайт е публикувана квалифицирана и проверена информация.

Не поставяме реклами между текста на статиите. 
В сайта са използвани материали с информационна цел от официалния сайт на Coral Club Internacional

 

ЗДРАВНА КУЛТУРА © 2023

 

 
uCoz